Profile index
22-09-2020 02:36:37

GUDENÅDALENS AVIS
Lidt om os selv
Her finder du os
Total Grafik - Gudenådalens Mediehus
Udgivelsesområde
Annonceinfo
Ledig
Ledig

1 # venstre - Søgården
2 # venstre - PointS
4 # venstre - WH
5 #  venstre - Bamberg
6 # venstre - Bjerring
7 # venstre - køb banner


Strandet på Langå Station
Langå Skoles musicalhold opførte Gasolin Teaterkoncert.
Langå: ”Get on the Train” lød invitationen, da knap 50 elever fra 7. - 9. klasse på Langå Skole torsdag præsenterede årets musical.
Musik og tekster var hentet hos Gasolin, mens musicalholdet selv havde været med til at udforme den yderst veldrejede historie, som udspillede sig på Langå Station.
Her strander en broget flok rejsende, da togdriften midlertidigt er stoppet ”på grund af manglende selvtillid”. Blandt dem er Sofie, som lige er blevet vraget til en audition i København. Hun skal i gang med at skrive egne sange og musik, og får på forunderlig vis hjælp af folk på perronen. Men først og fremmest guides hun af en djævel og en engel, som ganske vist ikke er helt enige om, hvordan man skrive et rigtigt ”killer hit”.
Det bliver i musicalen til sange som ”Langebro”, ”Derudaf”, ”Nanna” og den med ”smukke Charlie”, og dertil kom blandt andre ”Masser af succes”, ”Rabalderstræde” og titelsangen ”Get on the train”.
Elever har sammen med et hold lærere arbejdet på forestillingen siden efteråret. De fleste stod på scenen, hvor musicalen også havde et stort kor samt - som altid - byens bedste band.
Der var generalprøve for de mindste klasser torsdag formiddag, og forestillingen blev vist for familie og venner torsdag og fredag aften.
Inden de gik på scenen, fortalte et par af de medvirkende, at det har været et rigtig godt og lærerigt forløb:
»Det har været rigtig sjovt. Men også lidt stressende - vi har været noget under tidspres for at nå det,« fortalte Lærke Randløv Kristiansen og Anna Isalina Krog, som begge går i 7. klasse.
Ligesom Sofie i forestillingen er de også selv ”vokset” undervejs.
»Vi har fået en masse selvtillid af at være med i musicalen. Man lærer en masse nye at kende. Og dem, man går i klasse med, ser man pludselig på en helt anden måde.«

vs@gudenaadalens-avis.dk

<b>Strandet på Langå Station</b>


[ Tilbage | Print | Send til en ven ]


AKTIVITETSKALENDER

2 # højre - Bjb. Handel saldo
3 # højre - Top Bogføring
4 # højre - tæppelageret
5 # højre - 3F standardbanner
7 # højre - Point S Brenderup
Bjerringbro Bibliotek

Gudenådalens Avis • Banegårdspladsen 3 • 8850 Bjerringbro • Tlf. 86681755 • Fax 86680387 • E-mail: redaktion@gudenaadalens-avis.dk