Lidt om os selv
Anpartsselskabet Gudenådalens Avis udkom første gang den 12. juni 2013 - og er resultatet af en sammenlægning af Bjerringbro Avis og Lokal Nyt. Avisen er ejet på 50:50-basis af Bjerringnro Avis s.m.b.a. på den ene side samt Jan Langvad, den tidligere indehaver af Lokal Nyt, på den anden side.
Bestyrelsessammensætningen afspejler dette forhold, idet Jan Langvad ud over at være ansat på avisen som grafiker, også har sæde i den fem personer store bestyrelse. Der sidder han sammen med sin bror, Palle Langvad. Fra Bjerringbro Avis s.m.b.a.'s side er Gert Jensen og Christine Krüger Hansen bestyrelsesmedlemmer. Formand er tidligere Berlingske-direktør, Per B. Jørgensen, Viborg. Han er af parterne valgt til formandsposten som neutral og medie-sagkyndig ressourceperson.
Avisen har ud over Jan Langvad seks øvrige ansatte: Redaktør Bjarne Nilsson, avischef Christine Krüger Hansen, grafiker Jesper Nymann, administrator Susanne Lagvad samt bogholderiassistent/annoncekonsulent Aase Leisgaard Christensen. De kommer alle fem fra lignende jobfunktioner på de to stifteraviser. Den sjette medarbejder er journalist Vibeke Skov. Hun er deltidsansat og fungerer som avisens lokalredaktør for Langå-Ulstrup-området.

Red.


Udskrevet fra http://22532.buildyourownportal.com d. 22. September 2020  04:17:19